16 КАНАЛНИ HDCVI РЕКОРДЕРИ DAHUA

Наличност :
Да
16-канален Pentabrid AI видеорекордер
още за 16-КАНАЛЕН PENTABRID AI XVR - DAHUA - XVR5116H-I
482.95лв
21-10-2020 09:50:51
Наличност :
Да
16-канален 4K Pentabrid видеорекордер, 7 кад/сек на...
още за 16-канален 4K Pentabrid XVR - DAHUA - XVR5116H-4KL-X
584.62лв
21-10-2020 09:51:31
Наличност :
Да
16-канален 4K Pentabrid видеорекордер, 7кад/сек. на...
още за 16-канален 4K Pentabrid XVR - DAHUA - XVR5216AN-4KL-X
5/5
692.16лв
21-10-2020 09:51:46
Наличност :
Да
16-канален 4K Pentabrid видеорекордер
още за 16-канален 4K Pentabrid XVR - DAHUA - XVR7116HE-4KL-X
5/5
741.04лв
21-10-2020 09:52:22
Наличност :
Да
16-канален Pentabrid WizSense видеорекордер, 10 кад/сек на...
още за 16-канален Pentabrid WizSense XVR - XVR5116HS-I2
НОВО!
1/5
344.13лв
22-10-2020 10:55:11
Наличност :
Да
16-канален Pentabrid видеорекордер
още за 16-канален Pentabrid XVR - DAHUA - XVR5116HS-X
1/5
344.13лв
18-09-2020 14:51:40
Наличност :
Да
16-канален Pentabrid видеорекордер, 12 кад/сек на...
още за 16-канален Pentabrid XVR - DAHUA - XVR5216AN-X
363.68лв
21-10-2020 09:51:14
Наличност :
Да
16-канален 4K Pentabrid видеорекордер, 7 кад/сек. на...
още за 16-канален Pentabrid XVR - DAHUA - XVR7216A-4KL-X
5/5
780.14лв
21-10-2020 09:53:45