8 КАНАЛНИ HDCVI РЕКОРДЕРИ

Наличност :
Да
8-канален Pentabrid видеорекордер, 15 кад/сек. на...
още за 8-канален Pentabrid XVR - DAHUA - XVR1B08
5/5
146.65лв
1-07-2020 14:44:07