ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 

Този уебсайт („Сайтът“) се управлява от Е-КОМЕРС ГРУП ЕООД (Доставчикът). Доставчикът отдава голямо значение на защитата на личните данни и се задължава да съблюдава законовите разпоредби за защита на данните. Целта на настоящата политика е да бъдете информирани какви лични данни бихме събрали за Вас, с каква цел, срок и какви са Вашите права.

 

Доставчикът и защитата на личните Ви данни


Доставчикът спазва най-високи нива на поверителност на данните на потребителите на Сайта. Настоящата Политика за защита на личните данни се прилага за личните данни, които събираме чрез Сайта.

 

Каква информация събираме


Възможно е да събираме лични данни за Вас, когато използвате Сайта ни. В повечето случаи, самите Вие ни предоставяте тази информация, избирайки и съгласявайки се да ни изпратите информация за себе си. В зависимост от услугите, които ползвате, може да събираме и обработваме следната информация за Вас, когато посещавате Сайта като регистриран потребител или направена поръчка без регистрация чрез Сайта:

 

При подаване на поръчка независимо дали сте регистриран или не: име, фамилия, адрес, телефонен номер за контакт, имейл адрес и ЕГН което е за издаване на фактура за физически лица.

 

При онлайн форми на сайта: имена, телефон, имейл адрес и адрес, представляващи данни за контакт с Вас.

 

Как използваме и споделяме информацията Ви


Ние обработваме личните данни, които събираме, с цел: удовлетворяваме различни правни европейски и международни изисквания, свързани с дейността ни; разследваме всички оплаквания, свързани със Сайта и го администрираме; отговаряме на Ваши запитвания или друга кореспонденция. Всички лични данни, които доброволно ни предоставите при запитвания или поръчки, ще бъде използвани единствено за да контактуваме с Вас във връзка с доставката на поръчаната техника или услуга Всички лични данни, които доброволно ни предоставите при използване на онлайн регистрационните ни форми, ще бъде използвано единствено предоставяне на конкретната услуга, за която се регистрирате.

 

Доставчикът използва услугите на трети страни за подпомагане на определени дейности, като например: хостинг, поддръжка на уебсайта и комуникации. В някои случаи тези трети страни в съответната сфера на дейност може да получат Вашите данни. Доставчикът осъществява контрол над тези процеси, за да подсигури най-висока сигурност на данните Ви.

 

До кога съхраняваме информацията Ви


Ние съхраняваме цялата информация, която сме събрали за Вас до приключване на срока на предоставяната услуга или в предвидените срокове в действащото законодателство.

 

Сигурност


Доставчикът взема мерки за защита на личните Ви данни от случайна загуба и нерегламентиран достъп, употреба, промяна или оповестяване. Разработени са политики и процедури, предназначени да предпазят информацията от загуба, злоупотреба и неправомерно разкриване. Освен това, вземаме допълнителни мерки за информационна сигурност, включително контрол на достъпа, строга физическа защита и надеждни практики за събиране, съхранение и обработка на информацията.

 

Прехвърляне


Трансферът, съхранението и обработката на лични данни, събрани чрез Сайта, е обезпечен със съвременни технически средства. Доставчикът няма да прехвърля данните Ви извън рамките на Европейското икономическо пространство (ЕИП). Също така, Доставчикът може да предостави Вашите лични данни на трети страни, които ще обработят данните съобразно изискванията на Доставчикът, в съответствие с приложимото законодателство.

 

Достъп, корекции и оттегляне


По всяко време можете да поискате от Доставчикът да Ви предостави информация за личните данни, които са събрани и съхранява за Вас. Можете също така да изискате Доставчикът да коригира, изтрие или актуализира такива лични данни. Можете по всяко време да оттеглите съгласието си към Доставчикът за събиране, съхраняване и използване на Вашите лични данни. Информираме Ви, че по настоящото законодателство имате право и на жалба за начина, по който се обработват данните Ви до надзорния орган - Комисия за защита на личните данни, София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2 или www.cpdp.bg. Част от правата Ви, като изтриване на данните или възразяване срещу обработването, могат да бъдат ограничени от действащото законодателство.

 

Промени в настоящата Политика за защита на личните данни


Тази процедура за защита на лична информация може да бъде променяна във времето. Такива промени ще влязат в сила незабавно след тяхното оповестяване. Редовното преглеждане на тази страница Ви гарантира, че винаги ще сте наясно каква информация събираме, как и за какви цели Доставчикът я използва и при какви обстоятелства (ако настъпят такива) ще я споделяме с други страни.

 

Пълнота, точност и навременност на информацията


Информацията в този Сайт е предназначена да предостави на потребителите обща информация по въпроси, които биха представлявали интерес за тях. Използването му е изцяло решение на потребителите.. Сайтът може да съдържа препратки към определени закони и разпоредби, а те биха могли да бъдат изменени във времето и следва да се тълкуват единствено за конкретния момент. Доставчикът се разграничава от всякакъв вид отговорност, свързана с грешки, пропуски или непозволена промяна в съдържанието на този Сайт. Цялото съдържание на Сайта и всички предоставени от него услуги са без гаранции за пълнота, точност или навременност и в този смисъл не бихме могли да отговаряме за никакви договорни или извъндоговорни материални или нематериални вреди, настъпили след използването на Сайта ни.