ВНИМАНИЕ! 
Моля внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.


Е-КОМЕРС ГРУП ЕООД полага всички възможни усилия да защитава личните данни на потребителите, както и да прилага изцяло правилата, наложени от Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета относно защитата на личните данни. В тази връзка и в съответствие на изискванията на посочения регламент е необходимо да дадете Вашето съгласие да обработваме и съхраняваме предоставената от Вас информация. Съгласието ще се счита за получено след въвеждане на вашето потребителско име и парола или направена поръчка през сайта (www.cnwsolution.com). Инфромацията от вашия профил: име, фамилия, адрес на електронна поща, адрес за доставка и подаден телефонен номер, ще бъде използвана единствено за да контактуваме с Вас във връзка с доставката на поръчаната техника или услуга.

 

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИНастоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които "Е-КОМЕРС ГРУП" ЕООД / "E-COMMERCE GROUP" Ltd. предоставя Услуги на потребителите / клиентите / си посредством Интернет 
платформа за поръчки www.cnwsolution.com. Тези условия обвързват всички потребители. Със зареждането на изградените хипервръзки, разположени на сървъра на www.cnwsolution.com или чрез заплащане ползването на платени услуги предлагани от него Потребителя се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия. Идентифициране на Потребителя с цел възпроизвеждане на изявлението му за приемане на Общите условия се извършва чрез съхранените в лог-файловете на сървъра www.cnwsolution.com IP адрес на потребител, както и всяка друга информация.

Правила за използване на сайта

"Е-КОМЕРС ГРУП" ЕООД на латиница "E-COMMERCE GROUP" Ltd. (наричан по-долу "Доставчик"), като създател и собственик на този интернет сайт www.cnwsolution.com ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу "Сайт") само за лична употреба с нетърговска цел, при условие, че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби. 

Права и отговорности на страните

Материалите и услугите в този Сайт са ограничени само до посочените условия за тях, без да се осигуряват каквито и да е гаранции вкл. търговски и целеви. Задълженията на www.cnwsolution.com по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат в този сайт се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на предоставяните продукти и нищо в този Сайт не може да ги промени. Също така www.cnwsolution.com не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали, софтуера или услугите на този Сайт. www.cnwsolution.com има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някоя от информацията публикувана в този Сайт е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати "за контакти". 

Ограничение на отговорността

www.cnwsolution.com, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети вкл., но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др. произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този Сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо www.cnwsolution.com за възможност да възникнат такива вреди. В случай, че в следствие на използването на този Сайт или материали от него от ваша страна доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране, поправка оборудване или информация, ВИЕ поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди. 

Информация от потребителите

www.cnwsolution.com не иска да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до www.cnwsolution.com с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. www.cnwsolution.com използва личната информация с цел да установи по-добре вашите нужди и интереси и така да можем да ви предоставим услуги с по-добро качество. В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да ви помогнем да заявите дадена поръчка или да изпълните дадена транзакция, да поддържаме контакт с вас, да ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти. Ние не продаваме и не отдаваме под наем, на лизинг или по какъвто и да е друг начин изпратената от Вас лична информация на трети лица. 

Използване на софтуер

Наличният Софтуер, който е достъпен чрез публикувани препратки от този Сайт е под закрилата на авторското право и е собственост на съответните производители и/или техните доставчици и партьори. Моля преди употребата на софтуера се запознайте с условията за ползване определени от неговите собственици. 

Мнения за стоки

В страниците на този сайт е предвидена възможност потребителите да публикуват мнения относно предлаганите продукти. www.cnwsolution.com не поема по никакъв начин и при никакви обстоятелства отговорност за верността на публикуваната информация и коректността и отговорността на потребителите публикували мненията. Отговорност за верността на публикуваната информация се носи изцяло от потребителите, които са публикували информацията. www.cnwsolution.com си запазва правото да изтрива мнения, които не са по темата или не са на български език. При проблеми и жалби използвайте формата за ВРЪЗКА С НАС в сайта.

 

Условия за Доставка

Поръчаните стоки/продукти ще бъдат доставяни на посочения от Клиента адрес за доставка или офис на куриерската фирма, използвайки куриерските и платежни услуги на куриерската фирма. Всички доставки се извършват с опция за преглед и тест от Клиента.

 

Срок на доставка
Поръчките се взимат от куриер всеки работен нед. Доставките до адрес на клиента се осъществяват на следващия работен ден, освен ако за Вашето населено място не е предвиден различен график за обслужване от куриерската фирма. Възможно е за продукти, които следва да бъдат произведени по заявка, този срок да бъде удължен.


Гаранция

Всички продукти, предлагани от "Е-КОМЕРС ГРУП" ЕООД, са нови, фабрично опаковани и с гаранция от 24 месеца.


Промяна на цени на стоки

www.cnwsolution.com има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, www.cnwsolution.com има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива. Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата която е зачертана . Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца когато е при условия по чл.66 ал.2 от ЗЗП. 

Търговски марки

Всички изполвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от автрорското право, които са притежание на техните собственици. 

Общи бележки

www.cnwsolution.com управлява този Сайт от офисът си в гр. Пловдив, България. www.cnwsolution.com не декларира, че материалите или услугите в този Сайт са подходящи или достъпни извън България и съответно достъпът до тях от територии, където съдържанието им е незаконно, е забранен. www.cnwsolution.com може да променя тези Условия по всяко време, като след промяната актуализира датата на публикация. През известен интервал от време ние ви препоръчваме да посещавате тази страница, за да преглеждате актуалните в момента Условия, защото те са обвързващи за вас. 

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП ние от
www.cnwsolution.com сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация: 
1. Името и адреса ни – "Е-КОМЕРС ГРУП" ЕООД, гр. Пловдив 4000 ул. Менделеев 2А ет.3, офис 38,  BG200569861 
2. Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт 
3. Цената на стоките е изписана БЕЗ ВКЛ. ДДС и С ВКЛ. ДДС на страниците за представяне на съответния продукт. 
4. Стойността на транспортните разходи за доставка са за сметка на потребителя (клиент) на сайта, които се визуализират в оформянето на поръчката.
5. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас. 
6. Начините за Доставка са описани подробно в КАК ДА ПОРЪЧАМ. 
7. Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

7.1 Начини на плащане


7.1-А.  Банков път

Банка: ОББ
IBAN: BG16 UBBS 8888 1000 9286 56
Банков код: UBBSBGSF
Банка: Банка ДСК
IBAN: BG65 STSA 9300 0016 6755 48
Банков код: STSABGSF

7.1-Б.  Пощенски паричен превод наложен платеж по банка


Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. 

 

Чл. 3. (1) (Доп. - ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г., изм., бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г.,

доп., бр. 102 от 2012 г., в сила от 21.12.2012 г., изм., бр. 40 от 2013 г., в сила от 30.04.2013 г.) Всяко лице е

длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски

обект чрез издаване на фискална касова бележка от ФУ или касова бележка от ИАСУТД, освен когато

плащането се извършва чрез внасяне на пари в наличност по платежна сметка, кредитен превод, директен

дебит или наличен паричен превод, извършен чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за

платежните услуги и платежните системи, или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран

пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.


ВАЖНО!!!  Не се приемат плащания в брой в офис на „Е-КОМЕРС ГРУП ЕООД“.

 

8.  Регулаторен орган (КЗП) адрес: София, пл. ”Славейков” №4А, ет.3,4 и 6

9. Формата за поръчка е съставена, на база изискванията на чл. 49 (2), и предоставя пълната информация по чл 47 (1) т. 1, 5, 15 и 16 от ЗЗП.  още от КЗП

10. Контакти с КЗП : 0700 111 22, +359 (0) 2 9330565, info@kzp.bg

11. Решаване на онлайн спорове


Отказ от стоката

Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 работни дни от получаване на стоката в случай, че те не са използвани, не е нарушавана цялостта на опаковката им и във вида, в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП. При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи.Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя.При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката. При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка. 

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата и-мейл и телефони.

 Актуализация : 01.10.2018г.