Камери за видеонаблюдение Hikvision и Dahua

Е-КОМЕРС ГРУП ЕООД е специализирана в проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение повече от 17 години. Изграждаме системи за видеонаблюдение в цялата страна. Системите за видеонаблюдение са чудесен начин да защитите вашия дом или бизнес от кражба, вандализъм и други престъпления. Те могат също така да се използват за наблюдение на деца, домашни любимци и други членове на семейството. Има много различни видове системи за видеонаблюдение, така че е важно да изберете система, която отговаря на вашите нужди и бюджет. Някои от най-важните фактори, които трябва да вземете предвид при избора на система за видеонаблюдение, са:

- Броят на камерите, които ви трябват
- Типа на камерите, които ви трябват
- Местоположението на камерите
- Типа на записа, който ви трябва

След като сте решили какви функции искате от вашата система за видеонаблюдение, можете да започнете да сравнявате различните системи. Важно е да вземете предвид цената на системата, гаранцията и репутацията на производителя. След като сте избрали система за видеонаблюдение, можете да започнете да я инсталирате. Ако не сте сигурни как да инсталирате системата, е най-добре да се свържете с нас.
Проектиране на системи за видеонаблюдение.

Проектиране на системи за видеонаблюдение.

Изграждане на системи за видеонаблюдение.

Изграждане на системи за видеонаблюдение.

Гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

Гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

Безплатна доставка за всички поръчки над 450 лв без ддс!

Безплатна доставка за всички поръчки над 450 лв без ддс!

Предлагаме Ви промоционални продукти за изграждане на системи за видеонаблюдение на добра цена. Ако се колебаете каква камера или рекордер за видеонаблюдение да изберете може да се консултирате с нас!

Нови продукти

IP системи за видеонаблюдение

IP камерите Ви дават по-голяма гъвкавост при изграждане на системи за видеонаблюдение. Този тип камери са предпочитания вариант от повечето професионалисти при изграждането на системи за видеонаблюдение.

Мегапикселови HD CVI и TVI камери

Мегапикселови HD CVI и TVI камери за видеонаблюдение с висока разделителна способност, като преносът е по коаксиален кабел на далечни разстояния на по-ниска цена.

Аксесоари за видеонаблюдение

Предлагаме богат избор от аксесоари и преобразуватели за всяка една система за видеонаблюдение. Може да намерите конвертори, разделители, видеобалуни, гръмозащити, дистрибутори за видеосигнал, букси и конектори.